EmailTwitterFacebookLinkedIn

Vacature Middenbouw Kindcentrum Rijnvliet

Kindcentrum Rijnvliet zoekt een leerkracht voor de middenbouw

 

Wil jij als bevlogen leerkracht werken op het leukste Integrale Kindcentrum van Utrecht?

Hoe mooi is het om als 7jarige te werken aan een project in de klas en daarmee door te gaan in de vrije tijd (BSO)? Hoe mooi is het om vanuit het kinderdagverblijf af en toe te wennen in groep 1 (en vice versa)?

Ben jij de bevlogen leerkracht, met het pedagogische hart op de juiste plek, die dit mogelijk maakt voor onze kinderen? Ben jij de collega die we zoeken;

  • Ben je ondernemend en wil je meebouwen aan de verdere ontwikkeling van ons Kindcentrum?
  • Grijp je kansen in samenwerking met ouders binnen het kindcentrum?
  • Word je enthousiast van werken met projecten?
  • Ben je digitaal vaardig?
  • Zie je mogelijkheden in groepsdoorbroken werken en werken met heterogene groepen?
  • Beschik je over humor (net als wij….).
  • Sta je open voor andere ideeën en ontwikkelingen in het onderwijs?
  • Ben je in het bezit van een lesbevoegdheid?
  • Heb je zicht op leerlijnen van kinderen? Kun je goed instructie geven en samen met kinderen hun ontwikkeling vormgeven?

Kindcentrum Rijnvliet is in 2018 gestart en gaat in mei 2021 verhuizen naar het mooie, duurzame, nieuwe gebouw in de wijk Rijnvliet naast het toekomstige voedselbos.

 

 


SPO Utrecht verzorgt in samenwerking met Kind&Co kinderopvang en onderwijs van 0-13 jaar. Het team van Rijnvliet bestaat uit leerkrachten en pedagogisch medewerkers en is nu nog klein, maar gaat snel groeien. Na de zomervakantie hebben we 6 groepen onderwijs, 4 groepen kinderdagverblijf en 2 groepen BSO.

Vanuit welke passie kom jij iets toevoegen aan het avontuur in jouw groep op Kindcentrum Rijnvliet?

We zijn op zoek naar collega’s voor groep 4/5 en 5/6 die vanaf 1 augustus 2021 bij ons kunnen komen werken. We bieden nieuwe collega’s begeleiding op maat.

Wil je meer weten? Kijk dan op www.kindcentrumrijnvliet.nl of neem contact op met Ingvild Krikke-Besselink ingvild.krikke@kindcentrumrijnvliet.nl

Solliciteren? Stuur je sollicitatie uiterlijk 7 mei 2021 in via de button. Vergeet niet je motivatie en CV te uploaden! We plannen sollicitatiegesprekken op 18 en 19 mei (18.00 – 21.00 uur).

School

Vacaturekenmerken

Type functie