School

Type functie

SPO Utrecht is het bestuur van 38 openbare basisscholen,
1 speciale basisschool en
2 scholen voor (V)SO.

SPO Utrecht biedt onderwijs aan circa 10.000 leerlingen en is werkgever van circa 1100 personeelsleden.

Het team van het bestuurskantoor van SPO Utrecht ondersteunt directeuren en bestuur bij hun werkzaamheden.

Je voert werkzaamheden uit voor 38 scholen, verdeeld over de hele stad Utrecht. De (vaste) werkplek is gepositioneerd op het bestuurskantoor op de Orteliuslaan 871 te Utrecht.

SPO Utrecht neemt dat wat voor het leren van kinderen belangrijk is ( actief leren, eigenaarschap en verantwoordelijkheid voor jezelf en je omgeving) ook als uitgangspunt voor de sturing en samenwerking binnen de organisatie. Er wordt gestreefd naar een goede balans tussen autonomie voor scholen enerzijds en het benutten van gezamenlijke kracht en samenwerking anderzijds. Autonomie is daarbij verbonden met eigenaarschap en verantwoordelijkheid.

SPO Utrecht werkt actief samen met maatschappelijke partners en de gemeente Utrecht.

Meer weten? www.spoutrecht.nl

Wat bieden wij?

  • Veel vrijheid om je werk te doen, waaronder flexibele werktijden en om in overleg met regelmaat thuis te werken.
  • Bijna alle schoolvakanties vrij
  • Een plezierige organisatie met een enthousiast team
  • Inschaling in schaal 10 OOP cao po (max. € 4.366 bruto bij fulltime)

Wij vragen

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Mieke Hartog, HR-adviseur, telefoonnummer 06-21861737.
Interesse? Solliciteer voor 31 oktober 2022 via de button 'Solliciteren', vergeet niet een korte motivatie en je CV te uploaden.

SPO Utrecht zoekt per 1 januari 2023 (of eerder)

een beleidsmedewerker ICT
32-40 uur per week

Ben jij een expert op het vlak van ICT die alle kneepjes van het vak kent? Word je blij van complexe problemen die eigenlijk gisteren nog moesten worden opgelost? Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken!

Wat ga je als beleidsmedewerker ICT bij ons doen?

  • Je bent het centrale ICT-gezicht voor onze organisatie door het contact en aanspreekpunt te zijn voor (operationele) vragen van onze medewerkers en ICT-coördinatoren. Maar ook het bewaken van de afhandeling van incidenten en vragen richting leveranciers.
  • Processen lopen mede dankzij jou zo efficiënt mogelijk. Je signaleert de knelpunten en mogelijke optimalisaties en denkt mee in oplossingen. Repeterende incidenten zijn jouw startsein om te denken in oplossingen!
  • Je adviseert proactief. Je bent ons telkens een stap voor en weet ons te verrassen met nieuwe oplossingen rondom ICT-processen.
  • Je beheert de ICT-administratie en contracten.
  • Samen met onze ICT-partners voer je het functioneel beheer uit en onderhoud je de samenhang en functionaliteit van centrale systemene zoals Office, Sharepoint, ParnasSys, HelloID, AFAS, Social Intranet en telefonie.

Wat vragen wij?

Persoonlijk - Mensen omschrijven je als een verbinder en een doorpakker. Door jouw pro-actieve houding weet je scholen verder te helpen. Je vindt het leuk om zowel zelfstandig als in een team te werken en om de ICT organisatie binnen ons schoolbestuur te optimaliseren.

Professioneel - Als ervaren ICT’er ben je op zoek naar een digitale en professionele werkplek. Een dynamische werkplek, omdat je continu schakelt tussen verschillende scholen. In het verleden heb je al laten zien dat je vaardig bent in het beheren en oplossen van verstoringen en vragen over de ICT-infrastructuur en applicaties. Je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau en hebt een brede theoretische kennis op het gebied van beheerprocessen waaronder ITIL en BISL/ASL.