SPO invalpools

We hebben invalpools mét goede begeleiding. 
Ook in een pool hoor je bij SPO Utrecht.

Wij verwelkomen graag goede leraren, gediplomeerd of bijna gediplomeerd, die bij SPO Utrecht willen werken. Wil jij ervaring opdoen in verschillende groepen? Of ben je al een ervaren leraar en ben je op zoek naar een leuke baan op één van onze 38 scholen? SPO Utrecht biedt invalwerk vanuit twee verschillende pools. Ook in een invalpool hoor je bij SPO Utrecht!

 

De Pool

Je bent een ervaren leraar (min. 3 jaar ervaring) en je wilt werken op vaste dagen. Het lijkt je leuk om zowel langdurige- als kortdurende vervanging in te vullen.  Na een goede beoordeling (binnen 6 maanden) krijg je een vaste aanstelling in de Pool. In de Pool word je gecoacht door de directeur van deze pool.

Starterspool

Je bent een startende leraar (minder dan 3 jaar ervaring). Het lijkt je leuk om zowel langdurige- als kortdurende vervanging in te vullen. Studeer je nog? Wil je werken naast je studie, ook dan is werken vanuit de PRO pool iets voor jou!

Je wordt gecoacht door één van de ervaren schoolopleiders van de Starterspool. Je neemt daarnaast deel aan intervisie en andere bijeenkomsten met je collega’s uit de Starterspool. Na een goede beoordeling krijg je (binnen 6 maanden) een vaste aanstelling. Vanuit de Starterspool kun je instromen op een baan op één van de 38 scholen van SPO Utrecht.

Pluspool

Ben je een gepensioeneerde leerkracht en sneller dan verwacht uitgekeken op de geraniums? En wil je toch liever met kinderen werken?
Dat kan! Bijvoorbeeld als vrijwilliger of als betaalde leerkracht. Bijkomend voordeel, je kunt zo een bijdrage leveren aan het lerarentekort.

 

Werken in de invalpools van SPO Utrecht biedt jou:

  • persoonlijk contact en goede begeleiding, een intakegesprek op het kantoor van SPO Utrecht
  • een vaste coördinator
  • een grote invalpool, met werk op 38 openbare scholen in Utrecht en Vleuten en De Meern
  • leuke, afwisselende invalwerkzaamheden op die 38 scholen
  • een onderwijsorganisatie met veel kansen om je verder te ontwikkelen, persoonlijk en in je werk